....aneb chvilka kulinářské poezie. No v mém případě je to spíš trochu divočina. Nejsem dobrou kuchařkou, ale snažím se....a když musím vařím...a když můžu tak si to ulehčím. Klidně k pytlíkem.
Věřím že tenhle dobře znáte, ale já se s vámi rozhodla podělit o jednu obměnu.
A to těstovinovou.
Pokud jste na tom podobně jako já a vaříte většinou z toho co dům dám, stačí abyste si na tenhle recept pořídili kuřecí prso, usušily těstoviny, sehnali smetanu a koupili v akci jeden z pytlíků týkající se kuřecího masa a sýrové omáčky.
Stále se držím pravidla pěti přísad a velmi rychlého postupu, a oboje kritéria recept splňuje.
Stačí si totiž jenom předehřát troubu na 200 stupňů, dát do zapékací misky těstoviny, na kousky nakrájené kuřecí prso - ideálně 2, přidat smetanu rozšlehanou se směsí a pro chuť doplnit třeba kukuřicí.
A zapékat...ideálně 35 až 45 minut. A pro fajnšmekry doporučuji ještě před koncem posypat strouhaným sýrem...a pak už si jen nechat chutnat ;).
A to je dnes z mého kulinářského povídání asi úplně všechno.....kuchař roku ze mě sice nebude, ale jsem s tím tak nějak smířená....a vás třeba recept inspiruje k vlastním pokusům ;).
Krásnou neděli
Jů, pytlík, s tím by mě přítel hnal :D Ale dala bych si, s domácí sýrovou omáčkou a kukuřičnýma těstovinama určitě :3 :)
OdpovědětVymazatZrzavá katastrofa