pátek 14. července 2017

5 rad pro perfektní letní párty

Léto je přímo ideální dobou na pořádání oslav všeho druhu.
Jenže ne vždy mám dost času na to, se na uspořádání perfektní letní párty připravit, a proto využívám hned několik pomocníků, kteří mi šetří čas i peníze. 






1. DRINKY
Jedním z mých nejoblíbenějších je e-shop alkohol.cz, díky kterému se nemusím tahat s těžkými lahvemi alkoholu z obchodu a navíc tam vždy seženu to, co potřebuji, a navíc dobrou cenu. 
Od Aperolu, přes Prosecco (mají zde i mé oblíbené italské Bepindeto), až po rumy, doplňky pro dokonalé koktejly a pro přažské zákazníky dokonce i led.


2. DEKORACE
Pokud vám cokoliv k dokonalé párty (od balónků, přes doplňky k fotokoutku, brček, kelímků, dekorace ke sladkému baru až po doplňky ke stolování, pak to seženete na e-shopu mojeparty.cz. Ovšem pokud máte přece jen raději nákupy v obchodě, pak vám doporučuji Pepco, Nanu Nana obchůdky a samozřejmě Tiger. Tam seženete kupu věcí za super ceny.



3. STOLOVÁNÍ
Nádobí a doplňky se odvíjí od toho, jaký typ párty pořádáte, co vše přátelé nejraději pijí a jaké drinky máte v plánu míchat a také jaké jídlo podávat.


4. JÍDLO
U nás v létě vedou grilovačky s Aperol spritzem nebo pouze čistým Proseccem, studené mísy, pomazánky a čerstvé pečivo.
Maso nebo sýry na gril nejraději nakupuji v Globusu nebo Kauflandu, ale pokud mě tlačí čas, ráda využiji rozvoz nákupu až do domu třeba od sítě Tesco. 
Mezi mé oblíbené patří grilovaný hermelín, jehož příprava je jednoduchá a výsledek chutný. 
Z pomazánek, které se vyplatí si připravit den předem, vede vajíčková s hořčicí, česneková se sýrem, mrkvová nebo cottage s jarní cibulkou. Maso na gril doporučuji také den předem naložit, pokud si tedy nekupujete už naložené. 
Na den párty si pak nechávám přípravu zeleniny, obložených mís a pečiva. 



5. ZÁBAVA
Hudba. První a důležitý bod dokonalé párty! U nás vede přenosný bluetooth reproduktor, který vydrží hrát až 8 hodin. Výbornou zkušenost máme (díky doknalému dárky k narozeninám) se značkou JBL. 
Pořizovací cena je sice vyšší, ale vážně stojí za to !

A pak už záleží jen na vás a vaší fantazii (nebo zásobě společenských her :)). 


Sama vím, že uspořádání párty není program na hodinu, ale někdy taková příprava zabere klidně celý den, ale když se vydaří, je to odměna sama o sobě ! :)







19 komentářů:

  1. Úžasný článok! A tou opečenou zeleninou si spôsobila to že asi preruším diétu :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji grilování, dobré pití a zábavu s kamarády. Takhle trávit letní večery bych mohla každý den. Jinak s tím e-shopem na alkohol, děkuji za tip. Nevěděla jsem, že i takový e-shop existuje. Už jsem se na něj dívala a je tam opravdu velký výběr. Já to tak dělám s drogerií, když se mi nechtějí tahat těžké výrobky, otevřu e-shop a nakoupím z pohodlí domova. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé tak to jsem moc ráda, já tohle dělám s čím dál víc věcmi, protože se mi do obchodů chce čím dál míň :).

      Vymazat
  3. Zrovna dnes budeme grilovat - maso, ryby, cukety, hermelín ♥ no jen to píšu, už se mi sbíhají sliny a nemůžu se dočkat. K tomu zeleinka a dobrůtky jsou na světě
    Parádní článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že grilovačka proběhla přesně podle představ :).

      Vymazat
  4. mňam, všetko vyzerá božsky, hlavne to jedlo z grilu ;) je super, že grilujete aj hríby! my to tiež robíme, ale okrem nás nikto, tak ma potešilo, že predsa len nie sme jediní :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nejste Sabi, a věř že takových fajnšmekrů je tady určitě ještě víc ;).

      Vymazat
  5. Parádní článek - úplně bych teď vyrazila na pořádnou garden party (kde by nesměl chybět Aperol, samozřejmě!) :DDD

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerá to super :) kiež by som bývala v rodinnom dome :P tam by som určite mala viac možností na nejakú párty či grilovačku :) minule sme aj my doma mali ten aperol len v mini fľaštičkách :) typický drink na letné večeri :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň tak, ale myslím že není potřeba dům pro kársnou letní párty. Stačí kousek plácku v parku, nebo balkon....a kdyby ani jedno nebylo, tak schody před domem mají také své kouzlo :).

      Vymazat
  7. neni nad takéto grilovačky a posedenia v záhrade :) mám také chvíle veľmi rada :) pekný článok, skvelý nápad a naozaj krásne to tam vyzerá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. To se bude hodit, díky za tyhle tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám že budou inspirací k vydařenému letnímu večírku :).

      Vymazat
  9. Leni, vypadá to parádně a určitě i chutná! už se nemůžu dočkat další garden party! A. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...