pátek 8. ledna 2016

Péče o vlasy s extrémním leskem




Pamatujete si na řadu pro oslnivý lesk vlasů od značky L´oréal, která měla světle růžové obaly a obsahovala tuším výtažek z perel? 
Tak přesně tu už asi na trhu moc nepotkáte, přišla totiž, jako její nástupce, inovovaná řada, která ovšem slibuje minimálně stejně oslnivý lesk vlasů, jako ta předešlá. 

Řada obsahuje Glycogel a Silk Elxir, což jsou narovinu složky, které vám určitě stejně jako mě nic neříkají. Za to mají za úkol vlasům dodat dokonalý lesk. 

Inovovaná řada, na rozdíl od předešlé nabízí šampon, který jsem si oblíbila mnohem více, než jeho předchůdce.
Není totiž mléčný, ale čirý.....takže se mi po něm vlasy tak rychle nemastí, nemají tendenci plihnout ani se krepatit. 

Co se kondicionéru týká, nemá pro mě tak hutnou a vyživující konzistenci jako jeho předchůdce. 
Ovšem umí zařídit, že jsou vlasy po jeho použití krásně hladké, hebké a lehce se rozčesávají. Navíc vlasům propůjčí příjemnou a jemnou květinovou vůni. 

Spolu se šamponem tak tvoří silné duo, díky kterému budete mít i den po umytí stále pocit svěžích vlasů...což je zvláště v zimních měsících moc fajn bonus ;). 

 Co mě ale na řadě bavilo nejvíc je Shine Booster. Sprej pro lesk vlasů, který má konzistenci velmi jemného oleje, a který se nanáší jako sprej pomocí pumpičky. 

Sprejík vždy nanáším až při konečné úpravě vlasů zhruba od poloviny jejich délky až po konečky a co se mi na něm nejvíc líbí je fakt, že po jeho použití vlasy nejsou splihlé, konečky jsou malinko hydratované a krásně voní. 

Není to nic pro ty, kteří od produktu očekávají nebetyčnou hydrataci a péči, ale jako prevence a mezistupeň mezi péči a stylingem je to poměrně zajímavý produkt, který si najde uplatnění v každém ročním období a téměř pro každou z vás, která má ráda lesklý a upravený účes. 

Řada je k sehnání v každé drogerii. 
Šampon: 79,90 Kč
Kondicionér: 79,90 Kč
Maska: 149,90 Kč
Booster: 219,90 Kč








2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. S vlasovou peci od L'Orealu moc zkusenosti nemam, ale tahle rada nevypada spatne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...