pátek 10. března 2017

5 produktů pro perfektní přípravu na jaro I.



Příchod jara vyhlížím každým dnem a věřím že nejsem sama. Proto jsem si pro vás připravila článek na ukrácení čekání, které už snad nepotrvá dlouho.


Existuje (alespoň tedy pro mě) 5 produktů, které už mám tak nějak sžité s přípravou na teplé měsíce, a které jen pravidelně obměňuji podle toho, co mi aktuálně sedí nejlíp. 

Nějakým zázračným způsobem jsou ale vždycky tyhle produkty spjaty s péčí o rty, ruce, pokožku nebo vlasy. 

Na ty aktuálně nejraději používám mangový olej s UV ochranou od značky KLORANE. A to díky tomu, že jej jeho použití neskutečně jednoduché (stačí jen nanést pomocí praktického dávkovače do délek vlasů) a efekt zaručen. Olejíček totiž vlasy nemastí, ale dodá jim jiskru, lesk a hydrataci spolu s UV ochranou, kterou s nástupem slunečných dnů doporučuji rozhodně zařadit do každodenního rituálu péče o vlasy, a to ihned po pravidelném ranním rozčesání !
Olejíček je bez silikonů a parabenů. Na léto vám doporučuji se jím zásobit, protože kromě toho všeho je voděodolný a nádherně voní !

Seženete jej ve všech dobrých lékárnách, např. zde KLIK, nebo na internetu za cenu cca 250 - 300 Kč.



A když už si pro něj půjdete, nezapomeňte omrknout sprej Serozinc, na který zahraniční blogerky pějí chválu už pěknou řádku měsíců. K nám se sice novinka dostala relativně nedávno, ale hned se zařadila mezi mé oblíbené produkty. 

Sprej je určen na podrážděnou pokožku (např.: od prvního sluníčka), nebo na drobné popáleniny, svědění nebo na mou neidentifikovatelnou vyrážku, která po jeho použití téměř zázračně mizí.

A pokud se vám na jaro začne tvořit akné, pak jej doporučuji nanést po vyčištění a před nanesením krému na celý obličej, trvá to chviličku, ale akné se vám díky němu bude hojit mnohem rychleji a nepropukne tolik, tedy alespoň takové jsou zkušenosti z mého okolí :).
(já jej používám i místo thermálních vod ve spreji)


Jako další jsou produkty pro péči o rty. Mého oblíbence s dílny Lush hned po prvním použití sesadil z prvního místa peeling na rty od Mary Kay, který má jemnou perličkovou konzistenci, díky níž je peelingování rtů příjemné a v kombinaci s balzámem, který je ideální nanést ihned po peelingování získáte jemné, hladké a hydratované rty, kterým nebude vadit žádná sušší rtěnka. 
Za mě je tahle sada rozhodně "must have". 

zleva balzám, peeling
Posledním produktem dnešního článku je antiperspirant Dove. Ovšem ne jen ta ledajaký. Dove u mě poslední dobou šplhá v žebříčku oblíbenosti nějak nebezpečně vysoko a tenhle antiperspirant tomu jen přidává. Díky jeho velikosti a kompresovanému obsahu se totiž pohodlně vejde do každé kabelky beze strachu, že by vám měl každým dnem dojít. Byť je menší výdrží vydá za jedno velké nekompresované balení. A to rozhodně stojí za to ! #kamosdokabelky



A co vaše aktuální TOP produtky? 

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Že? Také jsem z nich nadšená ! Ale přiznám se že nevím, jestli mají takhle kompresovaný jen jeden druh nebo více...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Pár let zpět jsem od ani jedné značky nepoužívala ani jeden produkt a dneska si život bez nich tak nějak neumím představit :).

      Vymazat
  3. Ten Serozinc si asi kúpim. Začína sa to recenziami naň len tak hemžiť a negatívnu som zatiaľ nečítala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...