pátek 2. června 2017

Lóreal Paris dekorativní kosmetika - líčení + recenze


Růžovou v líčení miluji, a když mi v balíčku od Lóreal přišlo hned několik nových produktů laděných do růžova, nešlo jinak, než je hned vyzkoušet. 


Mé největší nadšení rozhodně sklidila barva laku na nehty 222, která má jednak krásné balení s dokonalou růžovou barvou uvnitř. Co už tak príma není je fakt, že proto abyste docílily syté barvy na nehtu, musíte nanést alespoň 2 vrstvy laku. Na druhou stranu lak schne poměrně rychle, je jeho běžná cena se pohybuje okolo 150 Kč. Le Vernis À L`Huile By Color Riche laky by měly obsahovat vyživující oleje a díky tomu by měly mimo jiné o nehty i pečovat. 
Bohužel co se výdrže týká, je velmi průměrná. Já osobně měla lak v dobrém stavu na nehtech cca 3 dny. 

Rtěnka v matném odstínu 104 STRIKE A ROSE je středně pigmentovanou variantou. Cenu si drží stejnou, na jakou jsme u Lóreal Paris rtěnek zvyklé. Kdybych ji měla obodovat, měla by 6 bodů z 10. Za minimalistický obal, hezkou barvu, obstojnou výdrž, ale jinak v maťáčcích prostě vede Urban Decay KLIK. Rtěnka, jak vidíte na fotkách níže, má tendenci zvýrazňovat vrásky na rtech, ale po nanesení vám nezanechá na pokožce ten pocit matných produktů.


Oční stíny LES OMBRÉ E6 EAU DE ROSE byly z téhle série největším zklamáním. Jsou hodně málo pigmentované, a tak na oku spíše vytvoří rozjasnění nebo jej umí malinko vystínovat v koutcích ovšem výrazného líčení s nimi jen tak nedocílíte. Na druhou stranu jsou na běžné denní nošení pro někoho, kdo neprahne po sytých barvách, ideál. 
Já osobně bych na ně před pár lety pěla ódy. Dnes už mám ale jiné favority. V poměru cena výkon by stíny propadly. 


Závěr dnešního líčení patří tekuté lince na oči. Ta má poměrně sytou černou barvu, hezký aplikátor, kterým se nanáší a obstojnou výdrž. V rámci líčení je produkt, který vás může velmi mile překvapit. Oceňuji poměrně čistou a rychlou manipulaci při líčení. Ovšem k úplné dokonalosti za mě produktu chybí trošičku hutnější konzistence, která by možná zaručila ještě lepší výsledek při líčení. Ale i tak za mě mají linky ULTRA PRECISION palec nahoru. 



Dekorativní kosmetiku Lóreal Paris jsem testovala po delší době, a s odstupem musím říct, že značka, jež si drží svou kvalitu, je přesně tou, po které sáhnete když nevíte. Nenadchne, neurazí....a dostanete od ní přesně to, co očekáváte. Je ideální pro ty z vás, které nejste moc na experimenty, a raději vždy sáhnete po umírněnějších a hezkých produktech. 





14 komentářů:

  1. Moc pěkné kousky, jsou to přesně ty barvičky, které bych si já sama v drogerii vybrala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný líčení Leni ♥ a krásný fotky i náušnice

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne líčenie ♥ a úžasné fotky, veľmi ti to na nich pristane :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  4. O těch rtěnkách jsem většinou slyšela jen špatné, nebo smíšené pocity. A dost mě to odradilo od koupi :/ Přitom ty obaly mají tak krásný :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají...ale ne vždy ten krásný obal svědčí o krásném obsahu...bohužel :(.

      Vymazat
  5. krásne líčenie! takéto farby ti dokonale pristanú :) mne ten rúž nepríde až taký zlý :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, vážně? Já raději teda krémovější složení :).

      Vymazat
  6. Teda Leni, strašně moc ti to sekne! :) Tu linku mám taky ráda, nanáší se mi s ní linka jedna báseň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Klári, moc díky :). U mě teda pořád vítězí fixa od Lóreal ale tahle taky není špatná :).

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...