úterý 18. července 2017

Novinky NUXE




Značku Nuxe jsem zařadila do svých kosmetických oblíbenců teprve nedávno. Asi mě k tomu přesvědčila ta kupa pozitivních kosmetických recenzí, kterými se to na blozích a internetu jenom hemží. 
Mezi poslední přírůstky patří hned 3 úžasné kousky, a to letní vůně, olej se třpytkami a olejíček z limitované edice, která vyšla k 25. výročí značky na trhu. 

Dobrá zpráva ! Letní vůně NUXE SUN voní téměř stejně jako jejich ikonický olej, takže všechny jeho milovnice si přijdou na své. Navíc je vůně fotosenzitivní, takže po nanesení na pokožku vystavenou sluníčku vás nebude dráždit a vyvolávat na pokožce nevzhledné červené fleky. Ideální pro všechny citlivky. 

Vůně vás vyjde asi na 750 Kč. 



Zázračný olej se třpytkami
Klasický olej od NUXE asi všichni alespoň trošku znáte, ovšem tenhle jeho třpytivý brácha je jako stvořený na opálenou pokožku. Suchý olej se na pokožce velmi rychle vstřebá a nechá na ní jen jemný zlatavý shimmer.
Navíc obsahuje vitamin E a vzácné rostlinné oleje, díky kterým dochází k rychlejší obnově pokožky a vypadá tak stále svěží a v dobré kondici. Lze jej používat i na vlasy. 

100 ml pořídíte za cca 890 Kč. 




NUXE HUILE PRODIGIEUSE 2017

Jeden z limitované edice olejů, které vyšly k 25. výročí značky na trhu je mým nějvětším oblíbencem ze všech 3 produktů. Má odlehčenou a více svěží vůni než klasické provedení olejů, kterou jsem si vážně moc oblíbila. 
Poznáte jej podle zeleného potisku na flakonku. Pro vás, kteří jej ještě neznáte a máte NUXE oleje rádi, doporučuji jej vyzkoušet. Vážně to stojí za to ! :)
Jeho cena je 732 Kč. 

Navíc teď k nákupu NUXE produktů můžete získat krásnou plážovou tašku. Takže pokud chcete NUXE vyzkoušet, teď je ta správná doba. 

Koupíte ve všech dobrých lékárnách a na e-shopu. 





7 komentářů:

  1. Ten zázračný olej se třpytkami mě docela zaujal. Líbí se mi všechno, co se krásně leskne a třpytí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je na léto perfektní ! Klidně do vlasů, nebo jen lehce na tělo. K moři "must have" :).

      Vymazat
  2. uvedomila som si, že o tejto kozmetike vždy iba čítam na blogoch, ale inak ma úplne obchádza, čo je škoda, lebo toto sú naozaj luxusné produkty! ten olej so shimmerom,wau :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru některý produkty by byl hřích nevyzkoušet, hlavně tedy tyhle oleje ! :)

      Vymazat
  3. Ja som si úplne zamilovala ten trblietavý olej :) NUXE mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...