pondělí 1. srpna 2016

Milujeme Prosecco


Jestli mě nějaká akce v poslední době opravdu nadchla, pak to byl festival "MILUJEME PROSECCO", který se konal začátkem června v Praze v Sadech Svatopluka Čecha.

A pokud máte alespoň trochu rádi italskou kuchyni a šumivá vína, kterým byl tento festival věnován, pak je tato akce určena právě pro vás. Navíc, pokud vám vyjde počasí tak, jako vyšlo na letošní ročník, věřte, že si jej maximálně užijete !



  

Vstupné na akci se neplatí. Ale u vstupu si můžete koupit skleničku a proměnit peníze na coiny. Coiny jsou prakticky jediná měna, za kterou můžete neomezeně ochutnávat.....Díky ní se nemusíte rozmýšlet, jaké prosecco ochutnáte podle ceny, ale čistě podle toho, které vás láká.
My se zamilovaly do růžových prosecc. Ze všeho nejvíc nás osobně oslovila značka Bepin de Eto, kterou seženete právě a jen v prodejnách Prosekárny.

Mimo prosecca můžete ochutnávat i kuchyně jednotlivých restaurací, které umí jídlem zpříjemňovat atmosféru a zlepšovat náladu :).

Za sebe jsem byla nejvíc nadšená z barevných burgerů, které servírovalo hned několik stánků a z nejrůznějších druhů zmrzlin od klasických smetanových, přes sorbety až po zmrzliny, které jsem snad ještě nikdy neochutnala (jako například bazalková přelitá krémovým balsamicem...nebyla vůbec špatná :)),



Atmosféra na festivalu byla dokonalá. Pikniková, uvolněná...ideální pro volné a klidné odpoledne.

Víte, že moc nepíšu o akcích, pokud se netýkají kosmetiky nebo módy, ale festival "MILUJEME PROSECCO" mě tak nadchnul, že nešlo jinak !

Takže už teď si lajkněte FB stránky Prosekárny ZDE, ať vám ten příští neunikne !



1 komentář:

  1. Mam bridadu na letní zahrádce a děláme tam z Proseca Aperol spritz, a ten je teda výborný. Letos jsem to pila poprvé a hned jsem si to zamilovala. Takže chápu tvé nadšení z Proseca :) Petra Ondřejová

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...