čtvrtek 28. září 2017

Back to school - kosmetické "musthave"


Návrat do školy, zvláště po prvních pár dnech kdy opadne nadšení z poprázdninového setkání nebývá nikdy příliš veselý. Proto je potřeba si jej náležitě zpříjemňovat.
A já mám pro vás dnes pár tipů na produkty, které vám zpříjemní jak podzimní rána, tak odpolední přípravu na další školní den.

Jako první jsou produkty které mi každé ráno zaručí svěží a rychlý make-up.


Mezi ty v první řadě patří tekuté linky Glam Liner Aqua Luxe v barvě GLAM NUDE-METALLIC BEIGE WITH SLIGHT, která umí víčka krásně rozjasnit a nemá problém s tím, vydržet tam kde má klidně celý den. Líčení s ní je jednoduché, přesné a rychlé.



Další "musthave" pro letošní podzim jsou nude rtěnky od značky Maybelline. Mají velmi příjemnou konzistenci a barvy 982,983 a 988 jsou  ideální na každodenní nošení, a to nejen na podzim :).


Já si nejvíce oblíbila barvu 983 - Beige Babe. Hodí se k jakémukoliv typu líčení a vyhovuje mi jak pigmentací, tak barvou. 

zleva 982, 988, 983


Co se líčení rtů týká, pak vám určitě neutekly novinky Crayon také od Maybelline. Je to taková pigmentovanější alternativa ke klasickým baby-lipsíkům, a já si je moc oblíbila. Aktuálně nejvíc používám odstín Creamy Caramel. Kombinaci rtěnky a hydratačního balzámu se totiž hodí mít neustále u sebe, nikdy nevíte kdy se vám bude hodit ;).


A aby toho od Maybelline nebylo málo mám pro vás ještě tip na produkt, který milují i zahraniční blogerky, a který se konečně dostal i k nám.  Je jím Maybelline  Eraser Eye Concealer. Korektor který bojuje proti kruhům pod očima  a dalším drobným nedokonalostem...a já na něj říkám jedním slovem WOW. Za pár stovek si totiž z drogerie odnesete produkt, který se vyrovná mnohem dražším produktům a vydrží minimálně stejně dlouho.

Korektor má velmi příjemnou konzistenci a nanáší se netypicky pomocí houbičky. Což je ze začátku fajn, ale po čase má houbička ne úplně lákavý vzhled. Na druhou stranu se díky ní produkt pohodlně a rovnoměrně nanáší i zapracovává.
Má střední krytí a velmi příjemnou konzistenci, která nemá tendenci zalézat do vrásek.
Používám odstín light a musím říct, že mi dokonale sedne :).



Na závěr líčení jsem si moc oblíbila fixační sprej na make-up od NYX. Za 219 Kč totiž dostanete produkt, který vám vydrží skutečně dlouho. Na jedno použití jej stačí málo a make-up umí pohodlně zafixovat na celý den, aniž by na pleti vytvořil nepříjemnou vrstvu. 



A na závěr pleťová péče od Dermacol určená na problematickou pleť se sklony k akné. 
Z celé řady mě nejvíce oslovila jílová ACNECLEAR MASKA. Jílové masky mám osobně moc ráda a čas od času je používám pro důkladnější vyčištění pleti. Maska je k dostání ve dvoubalení za super cenu 39 Kč. 

Mezi další pak patří pleťová voda taktéž z řady Acne Clear, kterou doporučuji používat jen těm z vás, které máte skutečně mastnou pleť. Normální nebo smíšenou pleť nepříjemně vysušuje. 

A jako poslední je hydratační gel-krém. Má velmi lehkou konzistenci a myslím, že je to tip pro všechny, které máte problematickou pleť a řešíte co zkusit za krém. 
50 ml tubičku pořídíte za 129 Kč




Tak si nezapomeňte ty smutné podzimní dny nějak zpříjemnit :). 

6 komentářů:

  1. Ten korektor Maybelline chcem skúsiť, no počula som, že dostať sa k nemu býva ťažké.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rozhodně doporučuji, pokud nebude v drogeriích tak zkus pohledat na netu. Stojí za to po něm zapátrat :).

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky teda vypadají vskutku dobře. .)

    OdpovědětVymazat
  4. Korektor a finační sprej mám vyzkoušené a jsou to skvělé produkty! A hodně mě zaujala gelová linka - myslím, že ji mají i ve zlatém a stříbrném odstínu, ty bych fakt chtěla domů. ;)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají je ve více barvách, já zkoušela zatím jen tuhle a za mě je to moc fajn produkt a věřím že v dalších barvách bude také ! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...