pondělí 23. května 2016

Vychytávka na léto - oční stíny v tužce


Objev očních stínů v tužce mi každé ráno ušetří několik chvil času, a v létě kupu nervů. Jejich aplikace je totiž nejen rychlá, ale naštěstí se v široké nabídce najdou i takové, které vám zajistí dlouhou výdrž, a to i v tropických teplotách.


Mezi mé aktuálně nejoblíběnější, a to jak odstínem, tak konzistencí patří právě můj dnešní výběr. 

Mezi TOP 6 se dostal odstín I-30 od značky MakeUpForEver, odstín "mocha flash" od značky AVON, odstíny 08 gold a 05 beige od značky Sephora, 611 Yogurt - nejnovější přírůstek - od značky NYX, a samozřejmě Caramellow od značky Mary Kay

Nejčastěji a nejvíce nosím "nude" odstíny a to právě 611 od NYX, Mary Kay a 05 beige od Sephory, které můžete vidět na fotce níže. 
Ovšem co se výdrže týká, spadají všechny do zlaté střední kategorie. Sephora má příjemnou konzistenci, poměrně sytou barvu, ale s výdrží delší jak 8 hodin moc nepočítejte. Zato je voděodolná, takže nějakou tu menší spršku snese, určitě to ale není favoritka ve výdrži. 


Mary Kay oční stíny v tužce mají mnohem hutnější konzistenci, takže manipulace s nimi není tak příjemná. Co se pigmentace týká jsou na tom o něco malinko hůř než Sephora. Zato nemá takovou tendenci se po čase slévat do vrásek. 


NYX má krásnou a velmi jemnou barvu. Poměrně slušnou pigmentaci, a je ideální na použití klidně i místo rozjasňovače, ovšem bohužel s tou výdrží je na tom z celé trojky nejhůř. 
Na druhou stranu je to cenově nejdostupnější varianta. 

zleva NYX, Mary Kay a Sephora 

Mezi další trojku patří 2 extrémy. Jeden špatný a dva dobré. 
Tím prvním jsou oční stíny v tužce od značky AVON. Mají skvělou konzistenci, krásně se s nimi pracuje, jsou hezky syté a vydrží velmi málo. 
Ovšem i tak mi nějak odstín "mocha flash" přirostl k srdci. Je totiž zvláštně perleťový, a ještě jsem k němu nenašla stejně krásného a zajímavého dvojníka s lepší výdrží :). 

Za to MUFE (který seženete v parfumeriích SEPHORA) a odstín 08 gold od značky Sephora jsou vítězové dnešní stínové šestky. 
Mají neskutečnou výdrž, sytou pigmenatci, ideální konzistenci, skvěle se s nimi manipuluje a nemají tendenci se stírat do nevzhledných linek. Na předposlední fotce můžete stíny vidět na hřbetu ruky po pár pokusech o smytí. 
Drží jako přikované. 
Obě barvy jsou navíc jako stvořené na letní dny a svou výdrží se nezaleknout ani tropických teplot, nebo dní strávených u bazénu. Takže pokud hledáte parťáky, kteří s vámi vydrží celou dovču, jsou to právě tihle dva :). 



 Krasný start do nového pracovního týdne všem, a nezapomeňte ty své stíny favority omrknout a vyzkoušet. Na léto jsou totiž skutečně ideální :). 


2 komentáře:

  1. Strašně pěkné barvy! Já moc v oblibě stíny v tužce nemám, občas je použiju místo báze :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teď koupila stíny v tužce od NYC a tak nádhernou barvu jsem u žádné značky neviděla! Je to matná taupe,voděodolná a drží a drží:). Jinak je super i Astor Chic nude. Lucka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...