úterý 17. května 2016

Skin Checker event










Jednou z povinností před zahájením opalovací sezóny (mimo pořízení opalovací kosmetiky) by měla být i důkladná kontrola mateřských znamének.

V loňském roce jsem totiž díky značce La-Roche Posay objevila skvělý projekt "staň se Skin Checkerem", který je zaměřen na kontrolu znamének a prevenci rakoviny kůže. 

Projektu se letošní rok účastní celkem 30 zemí, a jednou z jeho zastávek je i Brno. 
Pod záštitou Chytrých lékáren nám již zítra a ve čtvrtek Náměstí Svobody vyroste stan, ve kterém si kromě informací o správném opalování můžete nechat i bezplatně zkontrolovat mateřská znaménka a hlavně se dozvědět, jaká je skutečná prevence rakoviny kůže. 


Skin checkerem může být každý.

A jak? Úplně jednoduše, stačí navštívit stránky STAŇ SE SKINCHECKEREM a pořádně zkontrolovat podle jednoduchého měřítka všechny v okolí (nebo alespoň ty, které máte rádi :)). 



Sama za sebe mám akce podobného ražení moc ráda, navíc projekt "staň se Skin Checkerem" je letos, stejně jako minulý rok, doplněn o krásné video. 

Pokud se do akce zapojíte, nezapomeňte o tom dát vědět ! Třeba potvrzením účasti ZDE, nebo kdekoliv jinde. Já se zatím budu těšit, koho na Náměstí Svobody potkám :). 





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...