středa 21. října 2015

Boj s celulitidou


Boj proti celulitidě je už nějaký pátek poměrně horkým tématem, a to pro nejednu z nás ;).
Existují kupy krémů, stovky osvědčených triků jak se jí tutově zbavit a kila zázračných pilulek, které z vás za pár dní udělají kočku ;). Kdyby tohle všechno fungovalo, byly bychom všechny nebetyčně krásné, štíhlé a dokonalé…žel bohu to není v možnostech ani nás ani výrobců převratných produktů.
Ovšem někdy není na škodu, se sama sobě věnovat, a to nemyslím jenom pro dobrý pocit, ale neuškodí jít svému ideálu (alespoň v rámci možností) trošku naproti.
A tak se pravidelně vydává vstříc dokonalým zítřkům, i když to často není lehké.
Snažím se jíst zdravě, snažím se pít vodu nebo bylinkové čaje. Když mi to čas dovolí, cvičím, a taky pokud můžu, odpočívám…..a samozřejmě si ty chvilky odpočinku zpříjemňuji používáním něčeho příjemného, voňavého a hydratačního.

Teď aktuálně je to krém proti celulitidě od Mary Kay, který k sobě má i pomocníka v podobě masírovacího kartáčku, který zajišťuje nejen to, že se krém hezky nanáší a roztírá, ale také vstřebává a to díky jemnému masírování, které při aplikaci poskytuje.
Krémy proti celulitidě nejsou vždy mou standardní výbavou ale v zimě je to dobrá alternativa k hydratačním tělovým mlékům s benefitem, nebo krémům po sprše, nebo po plavání ;).

A co vy? Zkoušíte krémy proto celulitidě nebo ne? 



                                                    Info o krému Mary Kay najdete TADY

3 komentáře:

  1. Já se snažím celulitidě předcházet hlavně dodržováním pitného režimu, piju jenom vodu nebo čaje a snažím se hlídat i v jídle a samozřejmě cvičit :) Ale sem tam si taky koupím nějaký krém nebo tělové mléko :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Já krémy proti celulitidě už moc nezkouším, myslím, že mnohem větší význam má spíš správná životospráva a pohyb :) Ale kdyby někdo vymyslel nějaký zázračný krém, který by celulitidu odstranil, tak bych si ho nakoupila po kilech :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak krémy proti celulitidě nepoužívám, snažím se dostatečně pít!
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...