středa 7. února 2018

Oblíbené produkty leden 2018


Ačkoliv se leden u mě nesl v úplně jiném než kosmetickém duchu, pár tipů a oblíbenců za uplnynulý měsíc pro vás přece jen mám.

Prvním z nich je nová vůně od značky Tiffany, která během prosince zaplavila celý internet, a ani já jsem ji neodolala. Nejen že má nádherný flakonek s ikonickou barvou vůně, ale navíc velmi hezky a svěže voní. Za mě je to vůně na jaro, kdy už tolik nebazíruji na těžších a výraznějších vůních.
Tiffany&Co totiž rozhodně ve výdrži rekordy netrhá, na druhou stranu ji potenciál být i vaší oblíbenou jarní vůní rozhodně nechybí.
Koupíte ji exkluzivně v parfumériích Sephora.


Druhým oblíbeným produktem byl pleťový krém od značky Biotherm z řady Aquasource, který měl za úkol mi zklidnit a hydratovat pleť, nemalý cíl, ale poradil si s ním skvěle. BIOTHERM AQUASOURCE GEL CREAM má lehčí strukturu, proto se s ním velmi pěkně pracuje, rychle se vstřebává a má příjemnou parfemaci.
Co se hydratace týká je to přesně to, co jsem teď potřebovala. Mám smíšenou pleť, proto nejsem fanynkou hutných a velmi hydratačních krémů, a tak si mě krém uměl získat hned po prvních pár použitích.

(Recenzi na make-up od Vichy, který má také své čestné místo v lednovích oblíbencích si přečtete ZDE.)




Dalším favoritem je už všemi známý hřeben IKOO. Jelikož mám ještě svůj Tangle Teezer ještě docela funkční, pořídila jsem si Ikoo v cestovní verzi, která mi zatím ve výbavě chyběla, a musím říct, že se vážně hodí. A jestli jsem s ní spokojená? Moc ! Ať už ji povezete s sebou na dovču, nebo ji budete mít neustále u sebe v kabelce, bude vždycky praktickým společníkem. Navíc je k dostání ve spoustě barvených provedení. 
Cestovní verzi kartáče Ikoo koupíte cca od 199 Kč. 


Předposledním oblíbencem je balzám na rty od značky Essence v barvě 01 baby girl, který rty hydratuje a jemně zabarví. Odstín 01 je velmi světlá růžová, a nevytváří na rtech nepřirozenou světle růžovou vrstvu, ale spíše jim dodá svěží a hydratovaný vzhled. Za mě super produkt za pár korun.


A jako poslední je notoricky známá Nivea a její hydratační tělové mléko z řady intenzivní hydratace. Je to můj zimní "musthave" produkt, zvlášť v době kdy jedu na hory. I když letos má ještě jednu roli, a to porovnávací, a s čím? To už se brzy dozvíte. 



Jaké jsou vaše objevy a oblíbenci za leden? Už teď se těším na vaše komentáře.  

4 komentáře:

  1. Nivea je klasika a taky jsem mela mléko a to bylo fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika je klasika ale cas od casu se vyplati i experimentovat 😉.

      Vymazat
  2. Jéé miluju tělová mléka Nivea .. hlavně to s kakaovými boby. Jinak ten balzám na rty se mi dost líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by je nemiloval? Jedině ten, kdo je zatím nevyzkoušel :). Balzám má za mě 10 bodů ! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...