sobota 29. října 2016

"Home Office"

Prodloužený víkend často přímo vybízí k tomu udělat si ve věcech pořádek, a teď nemyslím jen pravidelnou údržbu domácnosti, ale také plánování vylepšení interiéru tak, aby byl skutečně Váš (tedy pokud je samozřejmě co vylepšovat :)). 

úterý 25. října 2016

Mořský kolagen - pro zdraví i krásu

Jestli mě něco zajímá poslední dobou o kousek víc než kosmetika, pak je to zdravá životopsráva. Možná je to tím že se mi mění priority, možná dospívám, nebo jsem se jednoduše začala zajímat víc o to, co jím, a co je pro mé tělo prospěšné. 

V minulém článku ZDE jste se mohli dočíst o mém nadšení pro PALEO stravu, dnes to bude o jednom doplňku, který vydá za polovinu lékárničky (s nadsázkou samozřejmě :)). 

Řeč je o mořském kolagenu. 

sobota 22. října 2016

Paleo aneb dieta bez diety





Že existuje nějaká paleo strava, nebo paleo dieta - chcete-li, jsem se dozvěděla prakticky nedávno.
Přišla s tím kamarádka, a mě to nechávalo absolutně chladnou. 
Držela ji měsíc, jako očistnou kůru, ne jako dietu. Ale příjemným vedlejším účinkem byla ztráta pár kil, které bych sama za sebe také klidně darovala někomu jinému. 

 Tak jsme doma naznaly, že po všech letošních dovolenkách, bude potřeba čelit kruté realitě a nastolit přísný dietní režim….a ani nebylo potřeba dlouho spekulovat nad tím jaký. 

Paleo je vlastně strava založená čistě na ovoci, zelenině a veškerých masových výrobcích….což nezní tak špatné, nebo? 

Vlastně úplně jednoduše vynecháte lepek, laktózu a cukr. 
Naštěstí si na sladké moc nepotrpím, takže vynechání cukru nebolelo, ale pečiva jo ! Stejně jako žít bez příloh, bez těstovin, bez sýru a bez alkoholu (a to i po náročném pracovním dni).

Byla to výzva, která trvala necelý měsíc, ale přinesla své ovoce. 

Naučila jsem se hledat produkty bez přidaného cukru, našla jsem si bezlepkové alternativy, které jsou minimálně stejně chutné (i když na čerstvý chleba s máslem to nemá) jako ty s lepkem. 
Objevila jsem pár skvělých e-shopů, ve kterých nakoupíte zdravě, chutně a dietně.


středa 19. října 2016

5 blogů, které stojí za pozornost

Jak jsem slíbila, mám pro vás dnes tipy na pár blogů, které rozhodně stojí za pozornost.
A všechny je spojuje jedno ---> moc mě baví !

http://denissebeauty.blogspot.cz/



Poměrně mladý blog moc sympatické slečny, který si mezi čtenáři dokázal najít oblibu, a to nejen díky pravidelným článkům, které se skládají z recenzí, tipů, doporučení a hezkých fotek, ale také díky vyladěnému designu stránek, které čtenáře nijak neruší.

Články jsou čtivé a často se skládají z recenzí aktuálních produktů, nebo tipů na různé vylepšováky :).

https://lovelyimperfectionss.blogspot.cz




Mladá blogerka, která má dokonale vyladěný každý článek. Články jsou většinou zaměřené na kosmetické recenze, doplněné krásnými fotkami. 
Ovšem kosmetika není to jediné o čem umí psát. Za zmínku určitě stojí i její cestovatelské články, ve kterých se dozvíte kam by stálo jet na další výlet . 




https://voguetheresa.blogspot.cz



Terezka je moc hezká a sympatická blogerka, která to umí jak za foťákem tak před ním :). 
Moc mě u ní baví fashion články, novinkové posty a INSTA účet který, pokud vás bude bavit její blog, nesmíte minout :). 



http://anotherdominika.blogspot.cz/


Domča není typickou fashion ani beauty blogerkou a právě proto mě její stránka baví. Nezahltí vás PR materiály ani zaplaceným doporučením ale články, které jsou psané pro radost. Právě díky ní vás napadne zase zajít do sekáče, stáhnout si nový seriál nebo se mrknout co nového si přečíst ;). 



http://www.elbeautyblog.com/


Bez nadsázky jeden z nejkrásnějších beauty blogů, na které jsem v poslední době narazila. Když jsem blog objevila měla jsem z něj upřímnou radost ! Nejen že má nádherné fotky, recenze, které stojí za to ale navíc jej píše v blogosvetě poměrně nová EL, která si rozhodně zaslouží vaši pozornost a mnohem víc čtenářů !



A to by bylo pro dnešek vše ! :) Myslím že čtení na příští klidnou chvilku u kafe máte zajištěno a já se jdu zase kurýrovat a připravovat pro vás další článek. 









neděle 16. října 2016

Jak si užít podzim



Podzim je jedno z těch smutnějších ročních období, které je potřeba si náležitě zpříjemňovat. 
A i když mám také mnohem raději jarní nebo letní období, které jsou v mnoha ohledech lákavější, umím si už dnes najít na podzimu chvilky, které si užiji naplno. 

středa 12. října 2016

Zničené konečky


Občas mi přijde, že jsou mé vlasy přesnou kopií mé povahy. Rozpolcené a náladové. 

Mastné u kořínků a vysušené u konečků. 
A tak stále pátrám po vlasové péči, které by si s tím dokázala poradit a navíc vlasům zajistila objem, lesk a ochranu. 

úterý 4. října 2016

Péče o rty ve dvou krocích



Byly doby, kdy moje péče o rty spočívala v občasném použití balzámu a příležitostném použití rtěnky. 
Ovšem pak se ke mně dostaly infomace o peelingu na rty, o výhodách každodenního používání balzámu na rty a o různých typech rtěnek, a já začala zjišťovat, co mi sedí a co ne. 

neděle 2. října 2016

Knihy, které stojí za přečtení

V posledních měsících se vracím k tomu, co mám ráda, a to ke klidným chvilkám s knihou. K dokonalosti mi chybí už jen čtecí křeslo ve stylu anglických ušáků…. Ale bez něj dokážu žít. Ráda se zachumlám do deky s čajem nebo kávou a odpočívám u knih, které rozhodně stojí za to si přečíst. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...