neděle 5. listopadu 2017

Oficiálně první Vánoční článek pro letošní rok

Do Vánoc zbývají necelé dva měsíce a v obchodech už nevidíte nic jiného než (doznívající Halloween) a vánoční ozdoby, tipy na dárky a dekorace. 


A i když se na Vánoce už teď moc těším, přípravu na ně omezím na nezbytné a myslím, že i tak si to moc užiji. Ovšem co letos hodlám zvládnout s maximálním nasazením, je výběr toho nejlepšího adventního kalendáře.


Mám několik favoritů, o které bych se s vámi ráda podělila a doufám, že mi nezapomenete dolů do komentářů napsat své vlastní zkušenosti s "nečokoládovými" adventními kalendáři. 


První kalendář, který jsem letos objevila (a málem si jej i rovnou koupila) byl adventní kalendář parfumerie Douglas. Vyjde vás na necelých devět stovek, za které vás uvnitř potěší 24 miniaturek a dárečků. Za mě docela favorit. 

Jako druhý, který se stal také jedním z horkých favoritů, je adventní kalendář L´occitane. Už jen z toho důvodu, že kolek obchůdků často chodím a mám chuť všechno vyzkoušet, ale díky cenám odolávám už pěknou řádku týdnů. Adventní kalendář je ideální příležitostí, a navíc za super cenu. 

Mezi další, už ne tak horké, tipy pak určitě patří Kiehl´s, Clinique, nebo The Body Shop. A kdybych mohla jít až za hranice vyhrál by určitě adventní kalendář značek Lóreal Paris, jenže ten u nás není bohužel k sehnání. Kromě kosmetiky v něm totiž najdete i miniaturky parfémů.

A co vy a adventní kalendáře? Už máte nějaký, nebo si teprve plánujete pořídit? (Jestli teda vůbec ? :)). 


16 komentářů:

  1. Včera jsem pořídila Baleáckej a úplně mi to stačí. Neříkám, že by se mi nelíbil třeba ten od koncernu Loreál nebo Estée Lauder, ale jednak mi přijdou nechutně předražený, a především většina značek testuje na zvítařech, čemuž se snažím vyhnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Kúpila som si ten od Alverde, prvýkrát mám doma takýto kozmetický adventný kalendár a mám z neho neskutočnú radosť. Mini balenia sa hodia na cestovanie a už sa teším, až nastane december. Jediné, čo nechápem je, prečo ich majú na sklade tak málo a do predaja dávajú tak skoro. V decembri by už bolo síce fakt neskoro, ale koniec Novembra by sa dal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak uvažuji taky, navíc miniatury se hodí vždy :). To bude hold nějaká záludná prodejní taktika :).

      Vymazat
  3. Chystám sa na Baleu a možno aj Alverde, ešte uvidíme. Inak Nivea ma tiež svoj kalendárik a vyzerá veľmi dobre. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Já si myslím, že letos se kalendáře hodně povedly. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně se mi tenhle nápad líbí, je to fajn způsob jak potěšit a zároveň rozšířit povědomí o různých produktech :) Za mě je teda taky favoritem letoška kalendář od Douglasu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. No jee, ten od Douglas vypadá parádně :-).

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  7. já si loni pořídila z druhé roky až po vánocích ten od loccitanne a moc se mi líbil. jsou nádherné :) ale kvůli ceně si asi udělám radost tím z řady Balea.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...