pondělí 6. června 2016

Vyživující maska od Lóréal. Funguje?



Jednou z mála věcí, která funguje na skutečně zničené konečky, je maska z inovované řady Extraordinary Oil od značky Lóreal Paris. Nejen, že krásně voní a obsahuje 6 druhů zkrášlujících olejů, ale hlavně plní co slíbí, a tím myslím péči o opravdu suché a barvením zničené vlasy. 


Po několikerém odbarvení konečků ve stylu francouzského ombré totiž mé vlasy volaly o pomoc. A vyživující maska se díky své opravdu hutné a krémové konzistenci jevila jako ideální adept.

A taky jím byla !

Pro poctivý účinek, by se maska po nanesení měla na vlasech nechat působit 1-3 minuty, ale upřímně myslím, že zrovna tohle jsem dodržela málokdy. 

I tak si při testování vedla více než dobře. Mé suché konečky byly díky ní vyživené, hladké, krásně voňavé...a to vše jim vydrželo až do dalšího mytí (podotýkám že si vlasy myji průměrně 2x týdně).

Jednoduše se nanášela a po jejím použití nebyly vlasy ani splihlé, ani na sobě neměly nepříjemný mastný film. 

Za mě je to rozhodně produkt, který (pokud máte zničené konečky) přímo musíte vyzkoušet. Navíc je jednoduše k sehnání v každé drogerii za velmi slušnou cenu (cca 150-200 Kč). Možná si troufám říct, že je to vůbec nejlepší maska na vlasy, kterou jsem měla z drogerie.

Důkazem, že se řada vážně povedla (nebo alespoň některé její produkty) je i fakt, že je maska už druhým produktem, který jsem si z ní vážně zamilovala. 
O tom prvním si můžete přečíst TADY




Krásný začátek pracovního týdne všem !

Lena

2 komentáře:

  1. Tato řada sedla jak mně (vlnité, tužší, přirozeně krepaté vlasy) , tak mamce (rovné, jemné, splihlé) - a to se snad ještě nepovedlo :) Extraordinaire můžu doporučit :) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...