čtvrtek 22. dubna 2021

Detox šatníku III. díl - kde doplnit základní kousky?

Některé dny člověka vyčerpávají víc než ty ostatní, a proto jste si na další pokračovaní článku musely chvilinku počkat. 

I když se říká že mateřská je dovolená kdo si ji někdy zkusil ví, že to v některých chvílích zní spíš jako hloupej vtip než jako příjemně strávený čas. A tak jsem ráda, že jsem si více než po třech týdnech zase našla chvilku být s vámi a věnovat se tématům, které mám ráda :). 




Doba nuceně stráveného času doma, mezi čtyřmi stěnami se nám snad pomalu blíží ke konci a možná jste přišly na to, že vám v tom prvotřídně vytříděném šatníku pár kousků chybí. (Kdo netřídil, nebo si neví s tříděním rady, pak TADY najde pomoc :)). 

A jak jsem vám slíbila, mám pro vás seznam online míst, kam se pro chybějící kousky vydávám já :). 

Tím nejznámějším z nich, které vám asi nemusím ani představovat je Zalando. I když se na sociálních sítích díky masivní kampaní s influencery objevuje zejména jeho největší konkurent upřímně, jsem mu osobně nikdy nepropadla. 

Proto, ať už se jedná o kousky do základu šatníku, či něco specifického téměř vždycky tu najdu to, co potřebuji. Nebo alespoň něco tomu hodně podobného :). A pokud ne pátrám dál. 


Třeba na Vinted dříve známém jako votočvohoz nebo online internetových obchůdcích jako například Atevi clothes nebo Brigette fashion, se kterými mám samé dobré zkušenosti. 


Jako příjemný bonus je fakt, že na Atevi clothes můžete platit pomocí služby Twisto pay, díky které si můžete odložit platbu až na období po výplatě, a nejlepší je, že vás to nic nestojí. Jen to pak po tý výplatě musíte Twistu zaplatit :). 

Navíc na všech těchto stránkách pořídíte skvělé kousky za přijatelné ceny. 

https://www.bymeli.cz


https://www.acmewear.eu


Kdo z vás by hledal něco, co jen tak někdo nemá a podpořit přitom české tvůrce doporučuji kouknout například na Acmewear, By M.ELI nebo ANAMÉ. Na jejich stránkách najdete i basic kousky, ale vždy originální a ve velmi kvalitním zpracování. Ceny jsou sice o něco vyšší, ale víte, že zde podporujete konkrétního českého tvůrce, a ne velkovýrobu, a pak ... ten rozdíl mezi materiály, které vydrží si okamžitě zamilujete. A v Anamé vám navíc klidně vaši mikinu, tašku nebo šaty podepíší.

https://aname.cz

A jaké jsou vaše tipy na "online" nákupy? Používáte vinted? Dejte mi určitě vědět dolů do komentářů :). 


Krásný den přeje 

vaše Lena


3 komentáře:

  1. Veľmi zaujímavý článok. U nás vinted nie je a keby že chcem odtiaľ objednať tak ma to bude stáť viac než daná vec. My máme bazoš, online sekáče a modrého koníka

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej to je škoda že nemáte Vinted, to jsme vůbec netušila.Tak aspoň doporučuji ty facebookové bazárkové skupiny, občas se tam dají také pořídit moc prima kousky :).

      Vymazat
  2. Skvělé tipy na e-shopy, zrovna plánuji nějaký nákup nových kousků a tohle je super inspirace. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, všech si moc vážím.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...